Tom Hugo fikk sitt gjennombrudd på radio sommeren 2011 med sangen ”Open Up Your Eyes”. Låta ble hyppig spilt på NRK P1, og var nest mest spilte ”norske” låt i Tyskland. I Tyskland har han også spilt på TV, festivaler og gjort radiokonserter. Debutplaten ”Sundry Tales” ble gitt ut i Tyskland og Norge, fikk god dekning i nasjonal media (God Morgen Norge, Nitimen, RadioNorge, Side2), og var oppe på 23.plass på VG-lista. Med andresingelen ”Million Doors” var Tom Hugo en av de aller mest spilte på P1 i 12 uker.
Tom Hugo fokuserer på å nå det brede lag av folket med sin feelgood-pop, men siden Tyskland har vært fokus de siste årene er han et relativt ubeskrevet blad. Det sagt, har Tom Hugo allerede spilt på Palmesus, Quart, By:Larm og Norwegian Wood. Som vokalist i det populære coverbandet Radiojam har han skapt stemning på utallige events og under ”Sommer på torvet” i Kristiansand. Etter nærmere et halvt tusen små og store gigs i diverse band og settinger de siste 10 årene, er det få platedebutanter som kan matche erfaringen til Tom Hugo. Driver han med skamløs publikumsfrieri? Å jada. Allsang? Selvfølgelig. Drar han noen coverlåter for å løfte stemningen enda høyere? Ja, og det uten skrupler.
Kort oppsummert: Vil du ha en flink artist med gode låter som kan få de aller fleste til å trives på konsert, skal du booke Tom Hugo. Han kan opptre alene, som en del av en duo eller sammen med band.