top of page

Sceneproduksjoner

SKAPER MINNER
FOR LIVET

Våre tjenester

AdobeStock_273572779_edited.jpg

Firmatur og
gruppereiser

Vi kan tilby et skreddersydd turprogram etter behov. 

karpe for meny_edited.jpg

Eventer og 
arrangementer

Når du skal arrangere noe kan vi hjelpe til med alt fra a til å.

Karpe på Meny_edited.jpg

Artister

Her finner du noen av de artistene vi anbefaler. Vårt velutviklede nettverk gir deg artister og scenekunstnere i alle kategorier og prisklasser.

wedding-2-1545121_edited.jpg

Bryllup

Alle drømmer om det perfekte bryllupet, en uforglemmelig dag. Vi håper du glemmer alle timer med forberedelser – de kan vi ta oss av

Sceneproduksjoner - en liten bedrift med et stort nettverk. 

Det er dette som ligger til grunn for at vi kan hjelpe deg med alt fra mindre fester til de største arrangementer. Sceneproduksjoner setter deg som kunde i fokus og er opptatt av kvalitet i alle ledd for at du skal føle deg ivaretatt. Intensjonen er å ivareta deg så godt at du vil komme tilbake til oss neste gang du skal arrangere en konsert eller tilstelning, leie en artist eller dra ut på begivenhetsrik tur. Det at Sceneproduksjoner er en liten, fleksibel organisasjon gjør at vi kan stille med konkurransedyktige priser og personlig service fra ide til evaluering.

 

Driver av Sceneproduksjoner, Eivind Birkeland, har lang fartstid innen event- og artistbransjen. Han har drevet Sceneproduksjoner siden 2009. Før dette har han blant annet jobbet med artistmanagement og i Gyro - Norges ledende eventbyrå. I tillegg har Eivind lang erfaring fra hotell- og restaurantnæringen.

PLANLEGGER DU
ET EVENT?

bottom of page